Mi lehet ez?

Olvastam ma, hogy kettős fronthatás van. Ma délelőtt kezdődött, hogy nyilalast érzek a ball mellem körül. Gondolom szív eredetű. Mintha valami megfogna majd elengedné.idegesít a dolog, nehogy infarktus legyen. Pajzsmirigy alulmukodesember van, be van állítva. Ittam már magnéziumot, de nem jobb. Nagyon idegesítő, kellemetlen és félek ettől. Mi lehet ez?

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Molnár Dóra válasza mellkasi panasz témában

Kedves Kérdező, vizsgálat nélkül a panasz okát megmondani nem tudom, a fájdalom jellege azonban nem jellemző szívinfarktusra. Romló állapot esetén ügyeleti ellátás igénybevétele javasolt. Jobbulást kívánok! tisztelettel: Dr. Molnár Dóra, kardiológus

Kérdés: 2014. december 17., 16:33; Megválaszolva: 2014. december 21., 21:43
Kérdések és válaszok: Szív- és érrendszeri betegségek
Kardiologia ultrahang
Pulzus érték
Szívprobléma
Mitől ver a szívem erősen
Fertőzés eredetű szívpanaszok...