• Szívbetegség

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktor! Olyan kérdésem volna Ön felé, hogy ha egy betegnek a baj oldali szívizmai el vannak halva és csak 30 százalék él, akkor mennyi esélye van? Van valami megoldás? Kérem segítsen! Várom válaszát!

        Dr. Molnár Dóra válasza a szívizom témában

        Kedves Kérdező, a bal kamra funkció csökkenés oka, és a kezelés módja többféle, ezektől függ a betegség lefolyása. Kérdezze bátran a gondozó kardiológust. Tisztelettel: Dr. Molnár Dóra, kardiológus


        Dr. Molnár Dóra
        Kardiológus, belgyógyász Tőle szeretnék kérdezni

        Dr. Molnár Dóra
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2014. október 15., 09:30; Megválaszolva: 2014. október 20., 08:34

      • Kérdések és válaszok a témakörben: