alacsony pulzus

Üdv. Olyan problémám van, hogy a minap este olyan szédülés jött rám ami nagyon intenzív volt! Lassan kezdődött majd egyre fokozatosan erősödött olyan szinten, hogy már vezetni sem tudtam! Otthon elfeküdtem az ágyamban annyira forgott minden mintha körhintán lettem volna majd pár perc után csillapodott de ha felkeltem akkor megint erősödött. Nagy nehezen elaludtam reggelre már nem éreztem annyira de azóta kótyagosnak érzem magam olyan rossz érzés befolyásol szinte mindenem kedvem; hangulatom stb.. megmértem a vérnyomásom ami 156/ 77 P 46 majd másnap reggel 144/ 76 P 47 befolyásolhatja az alacsony pulzus a szédülést? kondizom heti 3* 1.5 órát mellette 1 foci de ilyen szédülésem nem volt még! 3 éve kezdődött szédülésem akkor minden fajta vizsgálaton voltam amit csak lehet koponya ct; mri ilyen gyógyász olyan orvos de semmit nem találtak a végére kilyukadtak arra, hogy szedjek Frontint 0.5 mert ez pszihés dolog szedtem is 2 évig majd fokozatosan szoktattam le magam ahogy az orvos mondta most 0.05 szedek abból is felet csak reggel amit elhagytam 2hete. A kérdésem még az, hogy lehet attól is hogy visszajött az a pszihés dolog? köszönöm előre is!

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Molnár Dóra válasza a alacsony pulzus témában

Kedves Kérdező! Szerintem egy belső fül probléma is okozhat forgó szédülést, amely miatt fül-orr-gégészetre menjen el. Rendszeresen sportoló embereknél, a 46-47/min előfordulhat, és nem feltétlen igényel teendőt, de ezt persze vizsgálat nélkül nem lehet megmondani. Valóban nehezíti a helyzetet a két hete elhagyott Frontin is, szorongásos tüneteket ez is okozhat. Jobbulást kívánok! Tisztelettel: Dr. Molnár Dóra, kardiológus

Kérdés: 2014. április 19., 09:10; Megválaszolva: 2014. április 21., 20:17
Kérdések és válaszok: Szív- és érrendszeri betegségek
Mellkasrontgen
Volt pánikos
Extra dobbanások
éjszakai ritmuszavar
Otthoni Holter EKG kiértékelés