Tüdőröntgen

Kedves Doktor Úr/Doktornő! Legutóbbi mellkasröntgenem kapcsán szeretném megkérdezni, hogy mit jelent a nagymértékben pangásos centrális és basalis érrajzolat, ill. az aorta scler. miatt forduljak-e kardiológushoz? A tüdők egyébként transzparensek. 1 hónapja voltam kardiológiai kontrollon, ahol állapotomnak és koromnak megfelelően rendben találtak mindent.Válaszukat köszönöm!

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Molnár Dóra válasza a mellkas rtg témában

Kedves Kérdező, mivel nem írta, hogy milyen szívbetegsége van, ezért nem tudom, hogy ez milyen kapcsolatban áll a mellkasi felvételen leírtakkal. Ezt a kardiológusától kellene megkérdezni, lehet, hogy módosítani kellene a terápiát. Üdvözlettel: Dr. Molnár Dóra, kardiológus

Kérdés: 2014. április 19., 09:07; Megválaszolva: 2014. április 21., 19:57
Kérdések és válaszok: Szív- és érrendszeri betegségek
Mellkasrontgen
Volt pánikos
Extra dobbanások
éjszakai ritmuszavar
Otthoni Holter EKG kiértékelés