nyaki ér aspirin protect?

Tiszteletem! Bal artéria vertebralis gracilis, helyenként alig azonosítható, feltehetően hypoplasya.Erre ön javasol aspirin protectet, vagy ez nem okozhat problémát.reklámba láttam az aspirin protectet.Köszönöm

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Kerekes Éva válasza aspirin témában

Tisztelt Érdeklődő!

Nem, erre a problémára nem kell szedni aspirin protectet (számos mellékhatása van) . Semmit sem kell szedni, mert ehhez a fejlődési rendellenességhez az agya és erei alkalmazkodtak már.

Panaszmentessége kívánok!

Kérdés: 2014. április 14., 10:43; Megválaszolva: 2014. április 15., 23:29
Kérdések és válaszok: Szív- és érrendszeri betegségek
Pulzustartomány
Több probléma
Kedves Doktornő! 73 éves vagyok, van egy pár alap betegségem . Zöldhályoggal 1986 óta kezelnek , magas vérnyomással kb. 15 éve, refluxom 5-6 éve...
Ekg vizsgálata
Tisztelt Doktornő Pánikbeteg vagyok sajnos, ami kardiológiai tüneteket produkál nálam. Voltam kivizsgáláson. Ekg ultrahang labor és terheléses ekg...
Szokatlan EKG: aggódjak?