nyaki ér aspirin protect?

Tiszteletem! Bal artéria vertebralis gracilis, helyenként alig azonosítható, feltehetően hypoplasya.Erre ön javasol aspirin protectet, vagy ez nem okozhat problémát.reklámba láttam az aspirin protectet.Köszönöm

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Kerekes Éva válasza a aspirin témában

Tisztelt Érdeklődő! Nem, erre a problémára nem kell szedni aspirin protectet (számos mellékhatása van). Semmit sem kell szedni, mert ehhez a fejlődési rendellenességhez az agya és erei alkalmazkodtak már. Panaszmentessége kívánok!

Kérdés: 2014. április 14., 10:43; Megválaszolva: 2014. április 15., 23:29
Kérdések és válaszok: Szív- és érrendszeri betegségek
éjszakai ritmuszavar
Otthoni Holter EKG kiértékelés
Vízhajtó szedése
erős szívdobogás
Hirtelen szív halál vagy infarktus...