Mitralis prolapsus, magas vényomás, stressz

Tisztelet doktor nő/úr Magas vérnyomásom van erre norvasc 5mg gyógyszert szedek mellette megállapították hogy enyhe mitralis prolapsusom van. Streszes vagyok ez nem tudom mennyire befolyásolja olvastam róla máshol.8 versenyszerűen focizok és 3éve kondi terembe is járok az lenne a kérdésem hogy ezeket folytathatom-e és milyen mértékben terhelhetem magam, mennyi súllyal vagy hogyan folytathatom? Válaszát előre is köszönöm.

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Molnár Dóra válasza mitralis prolapsus témában

Tisztelt Kérdező! Magas vérnyomás esetén nagy súlyok emelgetése, fekvenyomás nem javasolt, inkább a dinamikus edzés végzése ajánlott. A versenysporttal kapcsolatosan ennyi adatból nehéz véleményt mondani, a sportorvost kellene megkérdezni. Tisztelettel: Dr. Molnár Dóra, kardiológus

Kérdés: 2014. január 30., 23:32; Megválaszolva: 2014. február 02., 17:25
Kérdések és válaszok: Szív- és érrendszeri betegségek
Mitralis prolapsus jelzett mitralis...
Szívbelhártya gyulladás
Kéthegyű billentyű prolapsusa
Szívbillentyű Hiba
Pszichés problémáim lehetnek?