• Mellkasi fájdalom, szédülés

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt doktorúr/nő Kb.3 hónapja mellkasi fájdalom és szédülés, fejfájás miatt orvoshoz fordultam. fül-o-g, ct, idegszakr.en voltam, negatív eredménnyel. Azóta a fejfájás mérséklődött, de a többi tünet maradt.Felírtak egy spitom nevű gyógyszert(sztem indokolatlanul, nincs effajta problémám). Nem változott semmi. Mellkasi fájdalom, szédülés, majd tarkótáji zsibbadás,szapora légzés, légszomj ez a "menetrend" egy nap 1-2-szer. Megfigyeltem, h egy ilyen alkalmával a csuklómon lévő erek (amik amúgy alig látszanak) teljesen megvastagodnak. Ön szerint ez lehet vmi más? Esetleg szívprobléma? Várom válaszát. Tisztelettel

        WEBBeteg szakértő válasza a mellkasi fájdalom témában

        Tisztelt Kérdező!
         
        Lehet panaszai, rosszullétei hátterében magas vérnyomás, ill. egyéb szívbetegség, ritmuszavarral társulva. Kardiológiai kivizsgálása indokolt, de mellette pulmonológiai, belgyógyászati vizsgálat is szükséges.
         
        Tisztelettel:  Dr. Bíró Csaba István   kardiológus-belgyógyász


        WEBBeteg szerkesztőség
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2008-07-26 20:23:56; Megválaszolva: 2011. augusztus 03., 07:43

      • Kérdések és válaszok a témakörben: