• Lyukas szívvel születtem.. Tetoválás, piercing

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt hölgy/úr! Azt szeretném kérdezni hogy mivel lyukas szívvel tényleg nem lehet tetoválásom(pici lenne és szalonba csináltatnám) és fülporcba szeretnék piercinget(ami tulajdonképp fülbevaló) olyanom se lehet? Válaszát előre is köszönöm! Tisztelettel KKRD!

        Dr. Molnár Dóra válasza a szívbetegség témában

        Kedves Kérdező! A bőrben illetve a bőr alatti szövetekben lévő esetleg elfertőződő seb okozhat gondot, ezért javasolni ezt sem tudom, mivel a porc nehezen gyógyul. Fülgyűrű? Henna festés? Szerintem vannak veszélytelen alternatívái a menő kinézetnek;) Tisztelettel: Dr. Molnár Dóra, kardiológus


        Dr. Molnár Dóra
        Kardiológus, belgyógyász Tőle szeretnék kérdezni

        Dr. Molnár Dóra
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2013. november 01., 15:54; Megválaszolva: 2013. november 04., 14:45

      • Kérdések és válaszok a témakörben: