Alacsony pulzusszám

Tisztelt Doktor (nő) (úr)! 20 éve szedtem a Betalokot amitől a pulzus számom kevesebb mint a normális. Most a belgyógyász lecserélte ezt 5mg-os Nebibetára amiből napi fél szemet szedek. Mindegy mennyi a vérnyomásom, a pulzusom átl. 50-es. Azt szeretném kérdezni hogy nem lehet ebből baj hogy ilyen alacsony tartósan.? Az orvos szerint billentyű problémám nincs.Neha megréműlök mikor 46-ot mérek. Köszönöm szépen. Éva

Dr. Molnár Dóra válasza alacsonyabb pulzus szám témában

kedves Éva! Ha nincs tünet, akkor 50/perc körüli pulzusszám még nem probléma. 24 órás EKG monitorozással lehet eldönteni, hogy van-e olyan időszak, amikor olyan keveset ver a szíve, amely esetleg káros is lehet. Kardiológussal beszélje meg a további teendőket. Tisztelettel: Dr. Molnár Dóra, kardiológus

Kérdés: 2012. december 21., 08:35 ;Megválaszolva: 2012. december 23., 22:13
Kérdések és válaszok: Szív- és érrendszeri betegségek
Ritmuszavar
Kék folt a lábon
Nagyon nekimentem a fa ágy sarkának nagyon fájt ,majd megkékült - 5 hónapja nem múlik el a helye , még mindig kék. Miért nem múlik el - hová...
Véleményezes!
Üdv! 3 hónapja volt egy Angina Pectorisom amit sürgősségi illetve kardiológiai kivizsgálás követett! Kardiológiai vizsgálat kóros eltérést nem...
Kardiológia
Tisztelt Doktornő! Van -e ok aggodalomra? A doktor úr azt mondta ,hogy nincs baj,de én aggódom,mert van egy kis elzáródás de a szívműtét után is...
Szexualis aktus torokfájdalom