Műbillentyű

Édesapámat ezelőtt két évvel műtötték... műbillentyűje van. Szeretne külföldre utazni, repülőgéppel... a kérdésem végülis az, hogy utazhat-e repülőn? Válaszát előre is köszönöm.

Dr. Molnár Dóra válasza műbillemtyű témában

Kedves Kérdező! A műbillentyű nem akadálya a repülőn való utazásnak, de a légnyomásváltozás okozta élettani hatások miatt szívbetegség esetén érdemes a kezelőorvostól személyre szabott tanácsot kérni. Orvosi dokumentációt mindenképpen vigyen magával! Tisztelettel: Dr. Molnár Dóra, kardiológus

Kérdés: 2012. november 29., 18:22; Megválaszolva: 2012. december 02., 16:59
Kérdések és válaszok: Szív- és érrendszeri betegségek
Kihagyó szívverés
Lábszárfekély.
Vérnyomás értéke
Elektrofiziológiai vizsgálat
Szívkatéter