proramváltozás

TISZTELT DOKTOR UR. ANNYI LENNE A KÉRDÉSEM, HOGY 5 SZÖR VOLT KATÉTER ABLÁCIÓM, VÉGÜL SINUS CSOMÓ ÁTVÁGÁS ÉS PACEMAKER BEÜLTETÉS.2HÓNAPJA ELÁJULTAM ÉS 25-30 PULZUSSAL VITTEK KÓRHÁZBA.OTT ÁTÁLITOTTÁK EGY UN UNIPOLÁRIS ÜZRMMÓDRA, MERT AMÁSIK PROGRAM MEGHIBÁSODOTT (ORVOS MONDTA) KÉRDÉSEM MI VAN HA EZ IS MEGHIBÁSODIK? MELLESLEG EZZEL A PROGRAMMAL SOKKAL ROSSZABBUL ÉRZEM MAGAM. AZT MONDTA AZ ORVOSOM LEHET, HOGY A PACEMAKER VEZETÉKE RÉSZLEGESEN MEGSÉRÜLT. MIRE SZÁMITSAK KÖSZÖNÖM A VÁLASZÁT.

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Molnár Dóra válasza pacemaker témában

Kedves Kérdező! Menjen vissza kontrollra, panaszolja el, hogy rosszabb a közérzete a jelenlegi pacemaker beállítással, lehet, hogy van mód másik elektróda behelyezésére. Jobbulást kívánok! Tisztelettel: Dr. Molnár Dóra, kardiológus.

Kérdés: 2012. november 09., 17:42; Megválaszolva: 2012. november 09., 23:49
Kérdések és válaszok: Szív- és érrendszeri betegségek
Bluetooth fülhallgató és pacemaker
Az édesanyám 3 éve kapott pacemakert (78 éves) , a kérdésem az, hogy van-e bármilyen kockázata annak, ha fülhallgatót használ TV nézéshez akár...
Pacemaker elektróda törés
Tisztelt Doktornő! 14 éve van pacemakerem, egész idáig teljesen probléma mentesen. 4 éve volt telepcsere, pár nappal ezelőttig minden rendben volt....
Pacemacer
6 éves a készülékem, nov. 9-re írtak ki csere műtétre. A tegnapi vizsgálat szerint 2 %-os a készülék akkumulátora. Novemberig ki fogja bírni, hisz...
Pacemaker és az infrasugárzás
Tisztelt Szakértő! Édesanyámnak pacemaker van beültetve. Érdeklődni szeretnék, hogy infra sugárzást kibocsátó fűtő berendezést használhat-e? ...
Szívritmuszavar és pacemaker
Tisztelt Doktornő! Pluszütések miatt 24órás EKG raktak fel, az eredmények magában nem lenének rosszak de hajnali 4, 18-kor volt egy 8 másodperces...