kivizsgálás

17 éves fiam laboreredményében a cTnT <10.00. Gyakran szúródik a szívébe, de ez egy idő után általában spontán megszűnik. Van-e a kettőnek egymáshoz köze? Szabálytalan időközökben kiugró 120-150 pulzus szám. Ha rendszeresen szedi a concort, vérnyomása leesik 100/60 is. Milyen kivizsgálást javasol?

Dr. Molnár Dóra válasza mellkasi fájdalom témában

Kedves Kérdező! Az jó eredmény, hogy cTnT alacsony, nem rossz. Kardiológiai vizsgálat javasolt a magas pulzus miatt. Tisztelettel: Dr. Molnár Dóra, kardiológus

Kérdés: 2012. október 19., 16:54 ;Megválaszolva: 2012. október 23., 17:47
Kérdések és válaszok: Szív- és érrendszeri betegségek
Abláció után
Tisztelt Doktornő! Édesapám 65 éves, 4. hete volt szívkatéteres ablációja pitvarfibrilláció miatt, a műtét sikeres volt,másnap hazaengedték....
Kardiológiai jellegű panasz fizikai...
Kedves Doktornő, azzal kapcsolatosan érdeklődnék, hogy fizikai megerőltetés - adott esetben intenzív kerti munkavégzés - hatására kialakuló több...
Infarktus lett volna?
Ugye nem szív eredetű? 2.
Szúró fájdalom