szivmasszázs

Tisztelt Doktor Nő/Ur. Nemrég volt egy rosszullétem és szívmasszázst alkalmaztak nálam pedig nem lett volna szükséges mivel volt pulzusom és még eszméletnél voltam, közben a mentős mondta telefonon hogy hagyják abba mert meg fognak ölni. Azt szeretném kérdezni hogy károsodhatott e amiatt a szívbillentyűm vagy a szívem akármelyik része?

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Molnár Dóra válasza szívmasszázs témában

Kedves Kérdező! Tartós károsodás nem valószínű, ha segítő szándékú ember bajt okozott volna, az a helyszínen kiderült volna. Tisztelettel: Dr. Molnár Dóra, kardiológus

Kérdés: 2012. október 04., 12:21; Megválaszolva: 2012. október 08., 19:56
Kérdések és válaszok: Szív- és érrendszeri betegségek
Szívbillentyű betegség
Emelkedő, lépcsőzés...
Extra Systole
Szívizomgyulladás - lehetséges?