Szívritmuszavar okozhatja a tüneteimet?

Tisztelt doktor nö-ur! Kérdésem az lenne, hogy gyakran érzek olyat mindha a szívem hirtelen leálna, és utánna össze vissza kezd verni, ami nagyon megíjeszt, mivel ugy érzem leáll a szívem. Egy két éve voltam már ezzel kardiologián, ahol nem tulajdonítottak nagy jelentöséget az egésznek. Mi okozhatja ezt, és ez lehet-e halálos kimenetelü? Már nem szívessen megyek egyedül nagyobb utakra, mivel egy alkalommal az autoban kapott al, és meg kellett állnom míg rendbe jöttem. köszönettel

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Molnár Dóra válasza szívritmuszavar témában

Kedves Kérdező, panaszait valószínűleg extraszisztolék okozzák, melyek nem sorban jövő szívdobbanások. Többféle extraszisztolé létezik, általában ártalmatlanok. Mivel napi életét zavarják panaszai, javasolt ismételt kardiológiai vizsgálat, ahol a szakorvos tud dönteni a kezelés szükségességéről. Jobbulást kívánok: Tisztelettel: Dr. Molnár Dóra, kardiológus

Kérdés: 2012. szeptember 21., 07:33; Megválaszolva: 2012. szeptember 21., 17:28
Kérdések és válaszok: Szív- és érrendszeri betegségek
ST felkapottság
Bal kamra hipertrófia
Holter ekg
ST felkapottság
Sziv ekg ultrahang covid után