Szívprobléma?

Tisztelt Doktornő/Úr! Az lenne a problémám hogy időnként ijesztően nagyokat dobban a szívem, mintha dupla ütést éreznék, voltam már párszor EKG-n és a családorvosom azt mondta nincs baj szerinte csak az idegrendszertől van. Ön szerint létezik ilyen? vagy további kivizsgálást igényel a problémám? Köszönöm válaszát.

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Csuth Ágnes válasza extrasystole témában

Az extra ütések oka sok esetben a stressz, nagyobb étkezés lehet, ezért csökkentse a stresszt, ne fogyasszon alkoholt, szedjen magnéziumot, és figyeljen oda a kiegyensúlyozott életmódra. Ha nem javul, kardiológiai kivizsgálás indokolt.

Kérdés: 2012. július 02., 12:56; Megválaszolva: 2012. július 02., 15:59
Kérdések és válaszok: Szív- és érrendszeri betegségek
Covid 19 oltás
Kardiologia
Szív panaszok.
Holter eredmények