láikra görcse

T.Dr Ur/Nő az volna a problémám, h. éjjelente rettenetesen huzza a görcs mindkét lábiizmomat, egyre jobban napról napra. melyet én soha nem tapasztaltam még eddig. Ez kb ugy 1 hónapja van.. Gyógyszereim 10 hónapja: corinfar 1, vízhajtós vezurán, 160/25 1, talliton 0.25, 1, lipidil 160 1, és este 160 sima valzacor. A vízhajtó miatt kaptam még ezekhez kaldyum 600 mg-ost, melyet 2x egy héten szedek kb 2 hónapja.. Kérdésem, hogy ez a kallium most sok, vagy talán kevés? mert ugy tudom, az izomgörcs akkor is lehet ha sok a kallium, vagy talán kevés. A vízhajtónélküli vérnyom.csökkentők nem igazán használnak nekem. --Válaszukat nagyon szépen köszönöm Tisztelettel Magdolna.

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Molnár Dóra válasza lábikra görcse témában

Kedves Magdolna! Csak laboratóriumi vizsgálattal lehet megállapítani, hogy sok vagy kevés a vérszérum kálium szintje. Panaszai hátterében állhat még magnézium hiány, gerincprobléma, érszűkület és visszérbetegség is, melyek eltérő terápiát igényelnek. Háziorvosával beszélje meg a fentieket, aki szükség esetén megfelelő szakrendelésre is ad beutalót. Jobbulást kívánok! Tisztelettel: Dr. Molnár Dóra, kardiológus

Kérdés: 2012. június 24., 09:41; Megválaszolva: 2012. június 24., 23:05
Kérdések és válaszok: Szív- és érrendszeri betegségek
Kardiologia ultrahang
Pulzus érték
Szívprobléma
Mitől ver a szívem erősen
Fertőzés eredetű szívpanaszok...