Meddig kell szedni kardegicet ablatio után?

Február elején volt egy szivkatéterezésem (ablacio) még mindig szedem a kardegicet és gyomorvédőt de a gyomrom nem nagyon bírja.hányinger szédülés látászavar is bonyolítja az egészet.mit tegyek?

Dr. Molnár Dóra válasza szívkatéter témában

Kedves Kérdező! Mindenképpen kérdezze meg - akár telefonon is - a katéterező orvost, hogy kell-e még feltétlenül szedni a Kardegicet! A háziorvos illetve gasztroenterológiai szakrendelés felkeresése is javasolt, ha a panaszok nem szűnnek! Beutaló, időpont egyeztetése szükséges. Ha a panaszai hevesebbé válnak, ügyelet felkeresése javasolt. Jobbulást kívánok, tisztelettel: Dr. Molnár Dóra, kardiológus.

Kérdés: 2012. június 23., 15:01; Megválaszolva: 2012. június 24., 22:58
Kérdések és válaszok: Szív- és érrendszeri betegségek
Szív és ér állapot
Tisztelt Címzett! 2012. májusban végeztek szívkatéterezést. Hamar, talán 10 perc alatt végeztek is. Eredmény: "Szelektív bal+jobb coronaprogram....
Katéterezés!
Tisztelt Doktor Nő! Érdeklődni szeretnék, hogy ha már át estem egy szívkatéterezésen 2 évvel ezelőtt és most ismét át kellene esnem rajta...
Szívkatéter vizsgálat
Tisztelt Kardiológus! Tisztelt Dr. Molnár Dóra Főorvos-asszony! Bocsánat ha megint zavarom. Májusban egy izotóp SPECT CT szív-vizygálat...
Szívkatéter műtét lehet veszélyes?...
Tisztelt Doktornő! Édesapám 76 éves, 4 éve " idült ischemiás" szívbetegsége van. Egy éve pacemakert kapott. Az utóbbi hónapokban csökkent a...
Szívkatéterezés egy veszélyes...
Kedves Doktor Nő/Úr! Azzal a kérdésekkel fordulok Önhöz, hogy tegnap a párom nem kapott levegőt fulladt és vert nagyon a szíve bevittük itt...