mellkasi fájdalom

Tisztelt DoktorÚr/Nő! Pár éve hirtelen fellépő, kb 15-20percig tartó mellkasi fájdalmam van, ami általában a hasba is kisugárzik. 4évvel ezelőtt volt egy erős megfázásom, amikor az egész bal karom fájt és nagyon nehezen vettem levegőt -szerintem talán enyhe tüdőgyulladás-, amire az orvosom antibiotikumot és erős fájdalomcsillapitót irt fel. Arra gondolok, esetleg lehet emiatt jelentkezik a mellkasi fájdalom, mert ekkor kezdődött, de igazából tanácstalan vagyok.. Eddig nem foglalkoztam vele, mert kb 1éve nem jelentkezett csak enyhén a fájdalom, de most megint 1hete elég erősen éreztem. Interneten ahogy olvastam elég sok oka lehet a fájdalomnak, de nem tudom érdemes-e kivizsgáltatni magam, vagy nincs okom aggódni.? Előre is köszönöm a válaszát. Tisztelettel: K.Emese

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Molnár Dóra válasza mellkasi fájdalom témában

Kedves Kérdező! Az Ön panasza nem biztos, hogy szív eredetű. A mellkasból induló hasba is sugárzó fájdalomnak lehet gyomor vagy nyelőcső eredete is. Fizikális vizsgálat és EKG a háziorvosánál indokolt, leletek függvényében tud a továbbiakról dönteni. Jobbulást kívánok! Tisztelettel: Dr. Molnár Dóra, kardiológus

Kérdés: 2012. június 14., 19:45; Megválaszolva: 2012. június 15., 22:54
Kérdések és válaszok: Szív- és érrendszeri betegségek
Kardiologia ultrahang
Pulzus érték
Szívprobléma
Mitől ver a szívem erősen
Fertőzés eredetű szívpanaszok...