MI BAJOM LEHET?

TISZTELT DOKTOROK ARRA LENNEK KIVANCSI HOGY AZ ELMULT 10EVBE A MELKASOMBA SZURO JELLEGU FAJDALMAT AMI NEHA EGYMAS UTAN KB 10 NAPIG IS JELENTKEZIK MI OKOZHAT.KB 5 EKG N VOLTAM ES MIND TOKELETES VOLT, AZTMONDTAK HOGY A SZIVEMNEK SEMMI BAJA, MIT TEHETNEK HOGY ELMULJON EZ AZ ALLANDO SZURODAS, FAJDALOM? MEG EGY DOLOG AMIT TUDNI SZERETNEK HOGY AZ ORROM TOVENEL A SZEMEM ALATT BAL OLDALT REGGELRE BEDAGADT AZ ARCOM ES AZ OROM BAL FELE IS, VALAMINT UGYANUGY A BAL FELEMEN A MANDULAMAT IS TISZTAN LEHET LATNI HOGY BEVAN DAGADVA, ES SZORNYU FEJFAJASOM VOLT.GYULADASCSOKENTOT KAPTAM, ES MAR NINCS DAGADAS PEDIG EZ CSAK A 3MAIK NAPJA, DE SZINTEN A BAL OLDALON HASOGATO FAJDALMAT ERZEK A HALANTEKOMNAL AMI NEMHAGY NYUGODNI. A DOKTOR NEMMONDOT SEMMIT CSAK KIIRTA A GYULADASCSOKENTOT, VISZONT EN SZERETNEM TUDNI MIBAJOM LEHET. A SZEMEIM ES AZ OROM IDOKENT AZOTA IS VISZKET, PEDIG NEMSZOKOTT, ES A FULEM IS MINTHA KIAKARNA DURANI HA OROT FUJOK, BABRALTAM AZ OROMAT A TUNETEK ELOT, LEHET HOGY MEGSERTETEM VALAMIT MIKOR A SEBEKET PROBALTAM KISZEDNI ES AZ A DAGADAS ES TOBBI IINDULOJA, ES A FEJEM ELEGSURUN FAJ LEHET HOGY AZ IDOTOL? 23EVES VAGYOK KET GYERMEKET NEVELEK ES ELEG SOK A HAZIMUNKA IS. ELNEZEST A HOSZU ES OSZETET KERDESEKERT, DE TAVAJ OLT EGY PANIKROHAMOM AMI NEHE MOSTIS JELENTKEZIK, SZERENCSERE ELTERELEM A FIGYELMEM ES MEGSZUNIK, DE EZVEGETT SZERETNEK MIELOB VALLLASZTKAPNI.KOSZONOM ELORE IS

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Molnár Dóra válasza mellkasi fájdalom témában

Kedves Kérdező! Az orrával-fülével és torkával kapcsolatos panasszal menjen el a területileg illetékes fül-orr-gégészeti rendelésre, beutaló sem kell. A mellkasi fájdalom lehet háti gerinc eredetű is, bizonyára sok a munka és megerőltethette, gerinctorna vagy úszás jót tenne. Ha gyakran van panasz reumatológiai rendelésre menjen el, ide kell beutaló. Tisztelettel: Dr. Molnár Dóra, kardiológus

Kérdés: 2012. június 06., 16:09; Megválaszolva: 2012. június 07., 21:47
Kérdések és válaszok: Szív- és érrendszeri betegségek
Kardiologia ultrahang
Pulzus érték
Szívprobléma
Mitől ver a szívem erősen