Öröklött anyagcserezavar!

Tisztelt Doktornő! Az lenne a kérdésem, hogyha nálam öröklött anyagcserezavart állapítottak meg, amely gyógyíthatatlan, akkor ha a párommal gyereket szeretnénk, akkor meg kora az esélye, hogy a gyerekünk örökli ezt? Bár az is érdekelne, hogy ez lehet-e egy vagy több betegség előjele vagy sem? Hogyan lehet megtudni, hogy ezt melyik szülőmtől örököltem? Ahhoz hogy egyre jobban romlik a memóriám köze lehet-e annak, hogy tavalyi évben kimutatták, hogy a szervezetem nem képes leválasztani és feldolgozni a vasat, ami az mri és egyéb vizsgálatok alapján folyamatosan gyűlik a koponyámban? Vagy ennek esetleg lehet bármi fajta rám negatív hatása? Egyébként ha több kérdést szeretnék feltenni Önöknek, akkor azt hogyan tehetném meg? A hisztrionikus személyiségzavaromból lehet-e bármi problémám és gyógyítható-e? Válaszukat előre is köszönöm.: Gallits Gábor Csaba Buka.

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Molnár Dóra válasza anyagcserezavar témában

Kedves Gallits Úr! Bizonyos betegségek genetikai vizsgálattal kimutathatók, családtervezési központban - az Önökhöz közeli orvosi egyetemi klinikán fog ilyet találni - tudnak ebben segíteni. A személyiségzavara miatt pszichoterápia jótékony hatású lehet. Kérdezze kezelőorvosát, hogy hol foglalkoznak ezzel az Ön lakhelyéhez közel. A vastárolási betegséggel belgyógyászaton foglalkoznak. Jobbulást kívánok! Tisztelettel: Dr. Molnár Dóra, kardiológus

Kérdés: 2012. május 20., 22:20; Megválaszolva: 2012. május 22., 22:19
Kérdések és válaszok: Szív- és érrendszeri betegségek
Pulzustartomány
Több probléma
Kedves Doktornő! 73 éves vagyok, van egy pár alap betegségem . Zöldhályoggal 1986 óta kezelnek , magas vérnyomással kb. 15 éve, refluxom 5-6 éve...
Ekg vizsgálata
Tisztelt Doktornő Pánikbeteg vagyok sajnos, ami kardiológiai tüneteket produkál nálam. Voltam kivizsgáláson. Ekg ultrahang labor és terheléses ekg...
Szokatlan EKG: aggódjak?