szívbetegség+tetoválás

Jó napot kívánok! Mitralis prolapsusom van, körülbelül 14éves koromban derült ki. Mostanában nagyon elgondolkodtam viszont, hogy tetoválást csináltatok, mert már régóta szeretnék, de e miatt nem mertem, mert félek, hogy a szívbetegség esetleg bezavarhat. Az lenne a kérdésem, hogy így mitralis prolapsussal lehet e tetoválást csináltatni vagy esetleg lesz tőle valami bajom? Köszönöm mielőbbi válaszukat!

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Csuth Ágnes válasza mitrális prolapsus témában

Nyugodtan csináltathat tetoválást.

Kérdés: 2012. május 15., 13:42; Megválaszolva: 2012. május 16., 11:15
Kérdések és válaszok: Szív- és érrendszeri betegségek
Kardiologia ultrahang
Pulzus érték
Szívprobléma
Mitől ver a szívem erősen
Fertőzés eredetű szívpanaszok...