Agódom a szivemért.

Kedves doktor ur/nö. Januárban elmentünk a sürgöségire, mert nyugalmi állapotban135 volt a pulzusom, a vérnyomás viszonylag normális és sehogysem ment le. és meg voltam ilyedve hogy esetleg szivinfarktusom lesz. Olyan nyugtalannak éreztem magam. Bent tartottak éjszakára, és csak nagyon nehezen ment le a pulzusom. Azt mondták hogy azért volt mert keveset ittam (mondjuk tényleg nagyon kevesett ittam olyan fél l /nap) meg hogy elötte 3 nappal tul eröltettem magam fizikailag, mert az az igazság hogy nem igen sportoltam semmit. Csináltak EKG; Sziv ultrahangot és tüdöröntgent, és azt mondták semi bajom, minden rendben, csak igyak sok folyadékot. Azóta oda figyelek mit eszem, és meg iszom a napi 2 l vizet. Elmentem a házi orvoshoz, aki elküldöt a CT.re Torax..mert ö tüdö emboliára gynakodot mert éreztem egy nyomást a honalj és aball mellem tájékán. Ott sem találtak semmit. Azt mondták minden rendben. A gond az hogy utána még elö fordult hogy nagyobb lett a pulzusom, de nem volt komolyabb baj vele. Próbáltam nyugtatni magam, meg ittam kamilla teát. Olyan 2 hónapja kb,.. még mindig érzek nyomást ott, meg a bal mellem fölöt de nem állandó, hanem csak néha, és néha szur is valami, néha ugyan ott néha meg kb a 2 mellem között. meg talán picit balra. De ez sem álandó, csak néha néha. Nyugalmi álapotban is. Azóta elkezdtem lassan fokozatosan mozogni, 2-3 hónapig csak napi séták, de 1 hónapja biciklizek. Az szeretném tudni hogy ezt a szurást meg nyomást a szivem miatt érzem, Valami gond lenne vele vagy valami más dolog. Félek esetleg nem vettek észre valamit és mégis bajom van a szivemel? Válaszát elöre is köszönöm.

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Molnár Dóra válasza szívbetegség témában

Tisztelt Kérdező! Sokféle vizsgálat történt, komolyabb betegség nem igazolódott elmondása szerint. Mivel panaszos, kardiológiai szakrendelést érdemes felkeresni, mert lehet enyhébb probléma, amit még egy két vizsgálattal ki lehet zárni, vagy meg lehet erősíteni. Ennek függvényében lehet dönteni a további teendőkről. Jobbulást kívánok! Tisztelettel: Dr. Molnár Dóra, kardiológus

Kérdés: 2012. május 13., 18:25; Megválaszolva: 2012. május 14., 18:04
Kérdések és válaszok: Szív- és érrendszeri betegségek
Kardiologia ultrahang
Pulzus érték
Szívprobléma
Mitől ver a szívem erősen
Fertőzés eredetű szívpanaszok...