• Lefekvéskor jelentkező szívfájdalom és nehézlégzés

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        21 éves lány vagyok, és kb egy éve kezdődött hogy esténként mikor lefeküdtem aludni a szívem környékén erős szúrást éreztem, volt hogy nem kaptam rendesen levegőt és többször úgy éreztem el fogok ájulni. Eleinte nem volt mindennapos de később egyre gyakrabban jelentkezett. Egy idő után már nem csak este éreztem ezt hanem nappal is. Mostanra már van úgy hogy jobb oldalon is szúr de volt már h a fejemben (jobb oldalon) éreztem ezt az érzést. És gyakori lett az is hogy a nyakamon az ér is szúr amikor a szívemnél. Mi bajom lehet?

        WEBBeteg szakértő válasza a mellkasi fájdalom témában

        Kedves Kérdező! A panaszoknak lelki és szervi oka is lehet. Javaslom, hogy legyen először egy alapos belgyógyászati vizsgálat, ebben kérje háziorvosa segítségét. Ha szervi ok nem igazolódik, pszichiátert keressen fel! Addig is csökkentse a stresszt!


        WEBBeteg szerkesztőség
        Itt kérdezhet

        Kérdés: 2012. április 09., 18:08; Megválaszolva: 2012. április 10., 11:08

      • Kérdések és válaszok a témakörben: