érrendszeri károsodás

tisztelt vebbeteg.2010 márciusában nyaki érben 30 %-os hosszan elnyulló lány plakkot állapítottak meg, azóta Asa ep 100 mg, szedek. Tünetek ugyanúgy fenn álnak lefekvéskor, hajolásnál, leüléskor, felállásnál szédülés érzet, várható-e javulás a gyógyszer hatására, vagy csak tsagnálás romlás megállás. Meddig lehet huzamos ideig szedni ezt a gyógyszert? köszönettel Prokk István

Legfrissebb cikkek a témában

WEBBeteg szakértő válasza a aszpirin témában

Kedves Kérdező! Az ASA nem a plakk visszafejlődésére való, hanem megakadályozza a vérrögképződést, melyre az ön esetében a rizikó fokozott. Élethosszig kell szedni. Rendszeres kontroll javasolt, laborvizsgálatban volt eltérés? Koleszterinszintje milyen? Ezeket rendszeresen ellenőrizni kell.

WEBBeteg szerkesztőség
Kérdés: 2012. március 13., 16:13; Megválaszolva: 2012. március 15., 11:00
Kérdések és válaszok: Szív- és érrendszeri betegségek
Terheléses ekg
Maszkban kerékpáron végzett terheléses ekg reális eredményt adhat-e.
Szívkatéterezés
SZÍVELÉGTELENSÉG
Szívdobogás
TANÁCS KÉRÉSE