• Szívszúrás. gyengeség

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Tisztelt Doktor Úr/Nő! A problémám az, hogy elég sűrűn szokott szúrni a szívem /heti egy-két alkalom/, Valamint elég gyengének érzem magam néha, leginkább a reggeli felkeléseknél, van amikor pedig semmi bajom nincs. Voltam EKG vizsgálaton is, ott mindent rendben találtak. A Nebibetát már több mint két éve szedem, napi egyet reggel. A kérdésem az lenne, hogy a szívszúrás és a gyengeség vajon mitől lehet, illetve ha abbahagynám a gyógyszer szedését, akkor lehetek-e újra egészséges? Válaszát előre is köszönöm! Tisztelettel:

        Dr. Molnár Dóra válasza a szívbetegség témában

        Kedves Kérdező! A panasza nem biztos, hogy kardiológiai eredetű, részletes belgyógyászati vizsgálat javasolt. A Nebibeta abbahagyását mindenképpen konzultálja meg kezelő orvosával. Jobbulást kívánok! Tisztelettel: Dr. Molnár Dóra


        Dr. Molnár Dóra
        Kardiológus, belgyógyász Tőle szeretnék kérdezni

        Dr. Molnár Dóra

        Kérdés: 2012. március 12., 10:11; Megválaszolva: 2012. március 13., 20:32

      • Kérdések és válaszok a témakörben: