• Magas koleszterin, mellkasi fájdalom

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Mostanában sokszor van mellkasi fájdalmam jártam orvosnál is aki labor alapján meg állapította, hogy magas a vér koleszterin szintem 7, 2. A sulyom nem sok 51kg. Szeretném tudni a gyógyszerek helyet hogyan tudom csökkenteni a koleszterint.Sok húst nem eszek így nem tudom mitől ilyen magas.Várom a segítő tanácsokat. Előre is köszönöm Mónika.

        WEBBeteg szakértő válasza a koleszterin témában

        KEdves Kérdező! Ilyen magas koleszterinszint esetében a gyógyszerszedés indokolt, és ennek kiegészítője legyen a diéta. Javasolt az állati eredetű élelmiszerek bevitelének csökkentése, különös figyelmemmel a tojásra, a zsíros tejtermékekre, a bőrökre és belsőségekre. Növényi szterinek fogyasztása és omega zsírsavak fogyasztása pedig kifejezetten javasolt.


        WEBBeteg szerkesztőség
        Itt kérdezhet

        Kérdés: 2012. március 11., 18:32; Megválaszolva: 2012. március 13., 09:06

      • Kérdések és válaszok a témakörben: