• Milyen vizsgálatokat kérjek--mi lehet a bajom.

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        kedves dr.. .kiszedték a méhemet-egy petefészkemet, decemberben .elötte is most is erős vashiányom: van és pajzsmirigyem is tsh 9, 6 rossszz elötte -utánna is. annyira rossz ul vagyok, menés közben is--elalszok.eddig kordában tartottam de már nem tudom.néha meg megingok mintha megszédülnék...de tudom nem a fejemben szédülök hanem..? segitsen milyen betegségem lehet!!!!!! milyen vizsgálatokat csináltassak!!!! szedek tiroxint --ferroforrgamot.-de semmi 7 éve. kérem segitsenek.

        Dr. Veress Dóra válasza a szédülés témában

        Kedves Asszonyom! A szédülést sok minden okozhatja. A vashiány is lehet az egyik ok, így érdemes lenne ezt rendezni, akár intravénás vaspótlás is szóba jöhet. A pajzsmirigyhormon szinteket is ellenőriztetnie kellene, mert ez is felelőssé tehető a járási bizonytalanságért. Vérnyomásesés szintén okozhat fáradékonyságot, egyensúlyzavart. Ezek mellett kellene csináltatni egy neurológiai és fül-orr-gégészeti vizsgálatot, mert a központ idegrendszer és a belső fül betegsége is járhat ilyen panaszokkal.

        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2012. március 01., 22:17; Megválaszolva: 2012. március 05., 20:13

      • Kérdések és válaszok a témakörben: