• Alacsony vérnyomásra használt a hársfa tea

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Tisztelt Doktornő! Korábban kértem tanácsot az alacsony vérnyomásom kezelésére, melyre hársfa teát javasolt. A teát azóta iszom napi 2 alkalommal (reggel és este) s a vérnyomásom szerencsére 120/73 körül mozog. A tea elfogyasztása után 130 is szokott lenni. Az a kérdésem volna, hogy a teát meddig érdemes fogyasztani annak érdekében, hogy ezek a vérnyomási értékek ne zuhanjanak ismét vissza? Azt is megkérdezném, hogy a napi 2 alkalom elegendő e, avagy többször kellene ezt a teát fogyasztani? Fontosnak tartom megjegyezni, hogy nem filteres teáról van szó, hanem a patikákban csomagban kapható hársfa virágzatról. A filteres formátum egyáltalán nem volt hatékony. Végül pedig szeretném megköszönni a segítségét, örülök, hogy a vérnyomásom hosszú évek után a rendes értékek között van! Tisztelettel: György

        WEBBeteg szakértő válasza a alacsony vérnyomás témában

        Kedves György! Nem a hársfa tea a hatékony a vérnyomás emelésében, hanem a rozmaring tea, ezt is ajánlottam korábban, de láthatóan helyreállít így is a vérnyomása, lehet, hogy elegendő volt a bővebb folyadékfogyasztás. Nyugodtan fogyassza továbbra is napi 1-2 csészével. Örömmel hallom, hogy rendeződött a probléma, további jó egészséget kívánok!


        WEBBeteg szerkesztőség
        Itt kérdezhet

        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2012. február 14., 12:40; Megválaszolva: 2012. február 15., 09:45

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Férfi inkontinencia
        Tegyen ellene! Töltse le a férfi gátizomtorna füzetet!
        Tiszta orrok, nyugodt napok
        A nemzet háziorvosa
        Várják a háziorvosokról és a nővérekről szóló történeteket.
      • Hirdetés