• Mellkasi fájdalom

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Kedves Doktor Úr/Nő! Lüktető, szúró mellkasi fájdalmam volt két napig: első nap csak egyszer kb. fél percig, második nap már 3x-4x, maximum 1 percig tartott. Ma már nem fájt. Fekvés és ülés közben fájdult meg a mellkasom, tehát nem terhelésre. Más panaszom nincsen, mindössze ennyi. Beteg sem vagyok. Menjek el orvoshoz vagy nincs okom aggódni?

        Dr. Molnár Dóra válasza a mellkasi fájdalom témában

        Kedves Kérdező! A leírás alapján a fájdalom jellege nem utal veszélyes megbetegedésre. Amennyiben ismét megjelenik, és erősebb, illetve hosszabb ideig tart, esetleg légszomj, vagy láz kísérné a panaszt, haladéktalanul orvoshoz kell mennie. Üdvözlettel: Dr. Molnár Dóra, kardiológus


        Dr. Molnár Dóra
        Kardiológus, belgyógyász Tőle szeretnék kérdezni

        Dr. Molnár Dóra
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2012. február 08., 15:19; Megválaszolva: 2012. február 10., 15:26

      • Kérdések és válaszok a témakörben: