• extrázások

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktornő/Úr Az lenne a kérdésem, hogy miért van az, hogy néha érzem, hogy erősebben üt a szívem és olyan furcsa, bizergő érzést van a nyakamnál elől? Volatm 2szer egymást követően 24órás holter kivizsgáláson, mind a akétszer negatív lett az eredméány azt mondta a Doktor Úr, hogy 24órán belül 20db exrta nem probléma, ez igaz? Néha remeg a kezem is! Vérvételen is voltam tökéletes lett a vérkélpem! Most kezdtem újra sportolni, de közben is érzem az extrákat, ez normális? Köszönöm válaszát Molnár Éva

        Dr. Csuth Ágnes válasza a extrasystole témában

        Kedves Éva! Van, aki jobban megérzi az extra ütéseket, van. aki kevésbé, tény, hogy ez a néhány ütés átlagos eredmény, van, akinek több száz vagy ezer van. Szedjen magnéziumot, csökkentse a stresszt, próbáljon meg kevesebbet figyelni a testi tünetekre, kerülje a nagy érkezéseket, a koffein fogyasztását, az alkohol fogyasztását.

        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2012. február 06., 13:03; Megválaszolva: 2012. február 07., 10:56

      • Kérdések és válaszok a témakörben: