• stresz és sziv probléma

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Webbeteg! Nagyon sokszor ébredem fel hajnalban arra, hogy nagyon szur a szivem és fáj, de én ugy vettem észre, hogy melkasi fájdalmat nem érzek és nincs szoritó érzésem sem. Ilyenkor felszoktam kelni mert ezek után elszokot kapni a halál félelem és már nem tudok vissza aludni. Ilyenkor megszoktam mérni a vérnyomásomat mint például mais és 152/93 és 106 volt a pulzusom, de észre vettem azt is, hogy az utobi idöben magas a vérnyomásom is, orvoshoz nem tudok elmeni mert teljesen depreszios vagyok és irtozom tölük pedig egyébként nincsen velük semmi problémám sem. Amedig szedtem a Frontin nevü gyogyszert adig enyi problémám nem volt de abbahagytam mert anyagi gondok merültek fel és hát az ember sporol ahol tud. Én csak azt szeretném tudni, hogy igy medig lehet még tovább birni és, hogy mit csináljak mert a családom nem akarom elvesziteni az én problémám miat. Nagyon köszönöm megértésüket és válaszukat üdvözlettel:Róbert

        Dr. Csuth Ágnes válasza a mellkasi fájdalom témában

        Kedves Kérdező! Vizsgálat nélkül én sem tudom megmondani, hogy mi okozza a panaszait, meddig tarthat ez az állapot, és mivel nem zárható ki kardiológiai probléma a háttérben, feltétlenül orvosi kivizsgálás javasolt. Természetesen a stressz csökkentésére szükség van, sajátítson el relaxációs technikákat, érdemes a Frontint újra elkezdenie szedni.

        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2012. február 06., 08:57; Megválaszolva: 2012. február 07., 10:12

      • Kérdések és válaszok a témakörben: