• Szíveredetű?

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Tisztelt Doktornő! 2 hónapja voltam terheléses vizsgálaton, ami szerencsére negatív lett, viszont ami problémám lenne, hogy kb.1 hónapja(mostmár egyre többször)nagyon fáj a szegycsontom kb.15percig vagy ha megpihenek lassan elmúlik.Ez lehet valami szívbaj? Lehet a terhelés nem mutat ki semmit? A vizsgálat alatt nem jelentkezett fájdalom, Csináltassak újat? 1 hónapja volt teljes vérkép is, ami jó lett.Van MPem néha sok extra, de ez változó, nem kaptam rá semmit. A pulzusom 58 és 90 közt mozog.Köszönöm a válaszát

        Dr. Bene Orsolya válasza a mellkasi fájdalom témában

        Kedves kérdező! Ebben az életkorban kicsi a valószínűsége, hogy koszorúér-betegség okozza a panaszokat. Nem írja, miért történt a terhelés, ha a panaszok csak egy hónapja vannak? Nem valószínű, hogy az ismételt vizsgálat több információt adna, lehet, hogy érdemes lenne mozgásszervi okot, vagy a szegycsont-borda ízesülés gyulladását kizárni a fájdalom hátterében (ilyenkor többnyire a szegycsont két oldala is nyomásérzékeny), de társulhat magához a prolapsushoz is mellkasi fájdalom.


        Dr. Bene Orsolya
        kardiológus szakértőnk Itt kérdezhet

        Dr. Bene Orsolya
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2012. február 05., 16:28; Megválaszolva: 2012. február 08., 21:37

      • Kérdések és válaszok a témakörben: