• szabálytalan szívverés, rossz levegővétel, fáradság

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt válaszadó! a panaszaim a következők: sokszor ugy érzem nem szabályosan ver a szívem gyakran bedobban és olyan mint ha zörögne. -a következő pedig hogy gyakran veszek nagy levegőt. Sóhajtásszerű és percenként kb 2-3-at. ugy tudnám elmagyarázni hogy ugy érzem nem tudok elég nagy levegőt venni és amikor sikerül percenként kb 2-3 -szor akkor megkönnyebbülök. -és a harmadik panaszom: fáradság, feltűnően sokat ásítok, nem tudok figyelni és a tanulmányi eredményeim nagyon sokat romlottak. Köszönöm hogy szánt rám időt! Várom válaszát.

        Dr. Csuth Ágnes válasza a ritmuszavar témában

        A rendszertelen szívverés oka extra szívütések. Ennek oka lehet pl. a stressz, nagyobb étkezés, alkohol fogyasztás, koffein, de egyes betegségekhez is társul, ezért kivizsgálás indokolt, addig is szedjen magnéziumot. A fáradtság oka lehet a megerőltető szellemi vagy fizikai munka, de alacsony vérnyomás, lelki okok, vérszegénység is vezethet ide, kivizsgálás javasolt.

        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2012. február 04., 19:28; Megválaszolva: 2012. február 06., 13:35

      • Kérdések és válaszok a témakörben: