• Szeretném megtudni betegségem legvalószínűbb okát!

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Tiszteltcím! Régóta küszködöm a következő problémákkal, a háziorvosom azt mondta ne törődjek vele kifogom nőni csak, hogy ezt már kb 5-10 éve mondta és nem nőttem ki. Tünetek: Jéghideg nyirkos, ragadós kéz. Csak néha alkalom adtán normális hőmérsékletű és tapintású. (Rendszeresen tisztítom). Nem vagyok megelégedve a testsúlyommal sem, 20 éves vagyok 165 cm és 49 kg. Napi ötször étkezem. Nemrég voltam teljes laborvizsgálaton és pajzsmirigy ill. hormonzavart kizárva. Tudom hogy ez így nagyon kevés lehet, de én azt szeretném tudni hogy a leg valószínűbb vagy a leg gyakoribb előfordulható betegség mi lehet, esetleg tippre is kíváncsi lennék. Már nagyon zavar és a pártalálás nál is gondokat okoz. Köszönöm! Javított kérdés

        Dr. Csuth Ágnes válasza a keringési zavar témában

        Kedves Kérdező! Ezek nem olyan tipikus panaszok, hogy könnyen választ tudjunk adni a legvalószínűbb okot illetően. Valamilyen keringési zavarra gondolok, oka lehet a hasonló tüneteknek pl. a kis erek kóros összehúzódása, érdemes lenne az ujjban lévő ereket kapillármikroszkóppal megnézetni, nagyobb belgyógyászatokon van ilyen. Javaslom, hogy keringésjavítót kezdjen el szedni egy kúrával, pentoxyfillint javaslok. Írjon vissza, hogy mi lett a hatása, ha nem segít, tovább gondolkodunk, hogy miről lehet szó.

        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2012. február 02., 18:58; Megválaszolva: 2012. február 03., 11:41

      • Kérdések és válaszok a témakörben: