• rendellenesseg

        Legfrissebb cikkek a témában
        Nincs találat!
         

        Udvozlom, Egy ideje aggodom a szivem miatt, mert kb 1 honapal ezelot elkezdett rendetlenul verni. Azt hitem h verszegeny vagyok es ezert, szedtem pirulat es ameddig szedtem megszunt de miutan abba hagytam ismet elkezdett ugyan ugy verni, olyan erzes mintha folytana meg es meg el is szedulok olyankor. Mi lehet ez? Korabban voltam szivorvosnal EKG is csinalt de azt mondta semmi baj a szivemnek csak verszegeny lehetek, akkor az volt a tunetem h gyorsan vert most pedig ez mas neha egy 20 masodpercet nagyokat ver lassan szinte meg is all aztan elindul gyorsan es azutan rendesen.Nagyon felek, felek h nehogy leessek valahol vagy meg roszabb tortenjen velem.Valaszat elore is koszonom.

        Dr. Csuth Ágnes válasza a szapora szívdobogás témában

        A vérszegénység valóban lehet a szapora szívverés oka, de ez csak laborvizsgálat után mondható ki. Oka lehet még számos egyéb ok is, pl. hormonális ok, szívbetegség, stressz, stb. A háziorvost keresse fel kivizsgálás céljából, egy rutin laborvizsgálattal könnyedén megállapítható, hogy vérszegénységről van-e szó.

        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2012. január 31., 17:59; Megválaszolva: 2012. február 02., 09:22

      • Kérdések és válaszok a témakörben: