• Mi lehet a baj? Édesanyámnak nagy fájdalmai vannak az idegességtől, vagy sietéstől

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Kedves DrNő! Anyukámnak van egy problémája.Ha ideges vagy ha siet és megpihen 4-5 másodpercig nagyon nagy fájdalma van (úgy hogy szinte meg sem tud szólalni! Szinte megbénul)és bedobog a szive. A fájdalmat nemt. pontosan megmondani hogy honnan jön(szív, vese, gerinc? )62 éves magasvérnyomásra és cukora is szed gyógyszert.És nagyon sokat idegeskedik mostanába. Kérem a tanácsukat hogy mi lehet ez? Hová vigyem orvoshoz:Nagyon szeretem szeretném ha sokáig élne.Ezért is kérem a tanácsukat! Köszönettel

        WEBBeteg szakértő válasza a mellkasi fájdalom témában

        Sok esetben valóban nem könnyedén azonosítható be a mellkasi fájdalom oka, ez lehet akár kardiológiai eredetű, mozgásszervi, gasztroenterológiai, neurológiai. légzőszervi vagy akár pszichés eredetű is. A háziorvostól belgyógyászatra kérjenek beutalót!


        WEBBeteg szerkesztőség
        Itt kérdezhet

        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2012. január 30., 21:26; Megválaszolva: 2012. január 31., 12:13

      • Kérdések és válaszok a témakörben: