• Szívinfarktus?

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Eddig 3 x volt olyan jellegű rosszullétem, ami elég ijesztő. A mellkasom alatt, inkább bal oldali nagyon erős görcs, alig kaptam levegőt. Biztos, hogy nem gyomorgörcs.Gyengeség, erőtlenség kíséri. Az első volt a legerősebb, elmentem orvoshoz, elküldött a kardiológiára, de mindent rendben találtak. 12 éves a legkisebb gyermekem, hiteleink vannak, drága klinikákra nem telik, de szeretnék egy komplett kivizsgálást, hiszen még sokáig "bírni kell a strapát". Tanácsot kérek, merre induljak el. köszönettel.

        Dr. Csuth Ágnes válasza a mellkasi fájdalom témában

        Kedves Kérdező! Valóban indokolt volt a kardiológiai kivizsgálás, ha ez megtörtént, és nem találtak szervi okot, az megnyugtató. Ez esetben a mellkasi panaszok egyéb lehetséges okait kellene kivizsgálni. A mellkasi panaszok oka lehet gasztroenterológiai, mozgásszervi, légzőszervi, pszichés ok is, tehát belgyógyászati kivizsgálás javasolt első körben, ha ez szervi okot nem találnak, akkor lelki ok valószínűsíthető. A kivizsgálás koordinálásában kérje a háziorvos segítségét.


        Kérdés: 2012. január 17., 05:58; Megválaszolva: 2012. január 18., 09:20

      • Kérdések és válaszok a témakörben: