• Szívbetegség

        Legfrissebb cikkek a témában
        Nincs találat!
         

        Rendszertelenül ver a szívem. Bele szokott nyilallni, ha mély levegőt veszek fáj. Orvoshoz kellene forduljak?

        Dr. Csuth Ágnes válasza a ritmuszavar témában

        Javasolt a ritmuszavar miatt egy kivizsgálás természetesen, illetve a ritmuszavar típusát jó lenne diagnosztizálni, háziorvosa tud beutalót adni a kardiológiára. Addig azt tanácsolom, hogy csökkentse a stresszt, szedjen magnéziumot, kerülje a nagyobb étkezéseket, az alkoholfogyasztást.

        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2012. január 13., 10:13; Megválaszolva: 2012. január 14., 17:28

      • Kérdések és válaszok a témakörben: