• mi lehet a bajom

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        elég sürün szorit a mellkasom,meg szabálytalanul ver a szivem hol lassan hol tul gyorsan 125 a pulzus szám,meg a vérnyomásom is néha magas néha alacsony.Olyankor mikor ezek vannak nagyon szédülők néha elsőtétül minden és nem kapok levegőt és elég sürün fáj a fejem néha nagyon néha csak kicsit de ezek minden naposak.És azt szeretném kérdezni hogy mi lehet ez és keressek e egy szakembert mert már volt hogy elég sürün bevitt a mentő de nem mondanak sose semmit meg másnap kiengednek.csak sajnos ezek a panaszok elég sürün vannak jelenleg is és most is nagyon gyenge vagyokÉs még annyit hogy 3 éve megrázott a 380 és van e kőze hozzá mert azota sulyosbodottak ezek

        Dr. Csuth Ágnes válasza a mellkasi fájdalom témában

        Kedves Kérdező! Egy kardiológiai kivizsgálás feltétlenül javasolt, bár a gyógyszerei alapján látom, hogy orvosi vizsgálatokon járt, de az ismételt panaszok miatt egy kontroll most is javasolt. Kardiológiai szakrendelésre kérjen beutalót, a háziorvos fog tudni ebben segíteni.


        Dr. Csuth Ágnes
        családorvos

        Dr. Csuth Ágnes
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2011. december 11., 14:44; Megválaszolva: 2011. december 13., 10:10

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Infografika és videó
      • Hirdetés