• Mellkasi fájdalom

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktor Úr/Nő Tegnap elkezdett szúrni a mellkasom az erős szúrás 10 percenként ismétlődik (bal oldalt) ,ha nem nyugalmi helyzetben vagyok. Ez mellett légszomj és nehéz talpon maradást érzek (mint ha lehúzna a föld). Nincs magas vérnyomásom nem vagyok cukor beteg , se elhízott az orvos stressz re gyanakodott de egyántalán nem élek olyan életet hogy kiváltson ilyen tüneteket voltam pszichológusnál azért de ő szerinte rendben vagyok nem értem mi lehet. Ezek a tünetek régebben elő fordultak csak éjszaka most nap közben is mikor megyek az utcán mint ha valaki fejbe vágna erős fejfájás majd mellkasi szúrás légszomj ez pár percig tart majd később hidegrázás kap el. Még egy érthetetlen dolog van ezt nem kérdeztem orvostól hogy a bal kezemen kisebb a vérnyomásom mint a jobbon itt 20-25 érték eltérések vannak felső alsó érték és pulzus terén illetve a felső érték nagy számba különbözik az alsótól. Válaszukat előre is köszönöm.

        Dr. Csuth Ágnes válasza a mellkasi fájdalom témában

        Kedves Kérdező! Egy kardiológiai kivizsgálás feltétlenül indokolt lenne, a fájdalomnak szervi oka is lehet. Javasolt EKG, terheléses EKG? szívultrahang elvégzése, kérjen a háziorvostól beutalót.


        Dr. Csuth Ágnes
        családorvos

        Dr. Csuth Ágnes
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2011. november 21., 13:56; Megválaszolva: 2011. november 22., 10:42

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Tartson velünk az emeletre
        A ginzeng és ginkgó hatása
      • Infografika és videó
      • Hirdetés