• megfelelőek e a gyógyszerbeállításaim

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Érdeklődni szeretnék hogy a laboredeményeim alapján megfelelően vannak e a gyógyszereim beállítva.Serum kol:6, 86 serum tigl:2, 92 HDL kol:1, 48 LDL kol:4, 05 Gamma GT:74 GPT:35 CRP meghatározás:28, 8 mg/L Jelenleg 2x1 tbl 5 mg tritace, 2x1 Talliton 6, 25 mg, este 1 tbl Rosuvastatin teva 20, felodipin 5mg este 1, amlodipin 5 mg este 1 tbl, Mostanában délutántó estig jobb hátam tompán fáj, mely kisugárzik a jobb karba is, nehezített a légzésem, a vérnyomásom 145/100 és e körüli, majd később leesik 105/60 ra.Sajnos a terheléses EKG ra még nem jutottam el.

        Dr. Csuth Ágnes válasza a koleszterin témában

        Kedves Kérdező! A CRP és májenzimek eltéréseivel kapcsolatban nem tudok nyilatkozni, mert a kórelőzményt nem ismerem. A koleszterin és a triglicerid-szintek is magasak, látom, hogy szed gyógyszert ezek miatt, javaslom, hogy próbáljon meg szigorúbb diétát tartani. A leletet kezelőorvosával is beszélje meg, hiszen ő ismeri pontosan a kórtörténetet.


        Kérdés: 2011. november 17., 22:35; Megválaszolva: 2011. november 19., 16:00

      • Kérdések és válaszok a témakörben: