• Erős szívdobogástól szenvedek, remegnek a végtagjaim

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Szedtem a sotret tablettát, amit a bőrgyógyászom írt fel! Körülbelül 3-4 hónapja rosszul lettem! Otthon feküdtem és néztem a tévét, nem voltam stresszes állapotban, nyugodt voltam és egyszer csak erősen elkezdett dobogni a szívem és nehezen vettem levegőt! Voltam orvosnál, csináltak ekg-t, de nem találtak semmit! De azóta is van hogy rámjön és mostanában előfordul hogy mikor lefekszem aludni elkezd remegni erősen a lábam és a kezem! Próbálok megnyugodni de nagyon nehezen akar elmúlni, ezért nehezen is alszom el! A hajam is erősen hullik! Nem tudom mitől lehet! Eddig soha nem volt ilyen problémám! Tisztelettel:Kovács Szabina

        WEBBeteg szakértő válasza a ritmuszavar témában

        Kedves Szabina! A ritmuszavar típusát érdemes lenne tisztázni, ebben segíthet 24 órás EKG, illetve szívultrahang javasolt. Magnézium szedése is megpróbálható. A stressz is hozzájárulhat a panaszokhoz, még ha az adott helyzetben nem is volt stresszforrás. Ha szervi ok nem igazolódik, pszichológus felkeresése javasolt.


        WEBBeteg szerkesztőség

        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2011. november 16., 20:15; Megválaszolva: 2011. november 18., 14:23

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Tartson velünk az emeletre
        A ginzeng és ginkgó hatása
      • Infografika és videó
      • Hirdetés