• Alacsony vérnyomás

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Jó napot! A panaszaim a következőek: szédülés, hányinger, amikor felkelek az ágyból vagy székből elfeketedik minden, néha fáj hátul a tarkómnál a fejem, rossz közérzet, fekete pontokat látok néha. Próbalok most minnél egézségesebb és rendszeresen táplálkozni, (50 kg vagyok, nem dohányzom, nem iszom, nem kávézom) és rendszeresen tornázni, mozogni. Számítógép előtt dolgozom, úgy érzem a szemem is romlott, lehetséges, hogy az is gond. Köszönöm szépen előre is a válaszát!

        Dr. Csuth Ágnes válasza a alacsony vérnyomás témában

        Kedves Kérdező! Próbáljon meg több folyadékot fogyasztani, továbbra is rendszeresen mozogni. A hirtelen felállásokat kerülje, mert valószínűleg egy értónus-regulációs zavar okozza ilyenkor önnél a vérnyomás leesését. Rozmaring tea is segíthet. Ha nem javul a probléma, keresse fel háziorvosát!


        Dr. Csuth Ágnes
        családorvos

        Dr. Csuth Ágnes
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2011. november 02., 15:56; Megválaszolva: 2011. november 03., 10:32

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Tartson velünk az emeletre
        Olajozott fültisztítás
        A ginzeng és ginkgó hatása
      • Infografika és videó
      • Hirdetés