Szexuális probléma

Tisztelt Szakértő! Azzal a problémával fordulok Önhöz, hogy a páromat nagyon zavarja, hogy képtelen vagyok eljutni az orgazmusig. Tisztában van vele, hogy mással sem sikerült még, ennek ellenére együttléteink számra egyre csökken. Állítsa szerint próbált nem foglalkozni azzal, hogy számomra nem olyan gyönyörrel teli a szex, mint számára, de már képtelen erre. Érzem rajta, hogy kedvtelen és talán azt is, hogy úgy érzi, felesleges, hisz úgysincs eredménye. Hiába győzködöm, hogy nem vele van a probléma és, hogy nekem így is tökéletes minden. Máshoz nem tudok fordulni. Ön biztosan találkozott már hasonló esettel... A kérdésem az lenne, hogy sikerülhet-e leküzdeni ezt egy férfi lelkében? Előre is köszönöm válaszát!

Legfrissebb cikkek a témában

WEBBeteg szakértő válasza a szexuális élet témában

Kedves Kisasszony! A problémát nem a párja lelkében kell "leküzdeni", hanem az Önében. Nem írta ugyan, hogy egyedül sikerül-e elérni az orgazmust, vagy így sem megy, de feltételezem, hogy a partnerével nem tud olyan intim és felszabadult állapotba kerülni, hogy beteljesedjen a szerelmük. Ha ez így van, akkor javaslom Önnek, hogy keressen fel egy szexuálpszichológust és dolgozzanak a problémáján, mivel 2o évesen nagyon fiatal még ahhoz, hogy lemondjon a szerelmes együttlétek örömeiről. Nem jó álláspont az, hogy Önnek így is jó, ne bolygassák ezt dolgot! A (mindenkori) párjával való kapcsolata csak akkor lesz jó és hosszan tartó, ha Ön nem passzív fél a szerelemben, hanem aktív részese a történéseknek! Az egyéni terápia az elsődleges, de a kettejük kapcsolatán is lehet dolgozni párterápia keretein belül!

WEBBeteg szerkesztőség
Kérdés: 2011. október 14., 09:26; Megválaszolva: 2011. október 16., 22:02
Kérdések és válaszok: Szexuális élet
Lehetséges a terhesség?
Lehetséges a terhesség?
Nem kívánt terhesség
Túl szűk, túl vastag?
Tisztelt Doktornő/Doktor Úr! Azzal kapcsolatban kérném a segítségét, hogy mi a teendő abban az esetben, ha a páromnak túl nagy a pénisze? A hossza...
Nem érzek semmit szex közben
Egyszerűen nem érzek semmit szeretkezés közben. Nagyon szeretem imádom a párom, és nem görcsölok rá, mert külön lakunk és nem zavar senki és...