• Nincs orgazmusom

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Kedves Doktornő! 11-12 éves koromban "hagytam" (jóleső érzes volt)hogy unokatesóm fedezze föl testemet! (Csak mint símogatás) Korom ellenére későn kezdtem szexuális életem,mitöbb féltem tőle, nem is kaptam annak idején megfelelő felvilágosítást a témában.Kérdezni sem mertem senkitől, mivel a félelem bennem volt gátlásokkal együtt, nem volt jó a legelső együttlét az első szerelmemmel! Később a kapcsolati problémáim miatt gyakran végeztem önkielégítést, ami jó volt, viszont partnerrel csupán csak egyszer-kétszer volt orgazmusom! Kérdésem az lenne, lehetséges-e orgazmushiány azzal kapcsolatban ami 11-12 éves koromban történt? Ha igen, hogyan tudom leküzdeni? Előre is köszönöm válaszát!

        Dr. Veress Dóra válasza a szexuális élet, orgazmuszavar témában

        Kedves Kérdező! Ha nincs lelkiismeretfurdalása vagy szégyenérzete a gyerekkori események miatt, akkor nem befolyásolja a mostani szexuális életét. Ennek ellenére ha úgy érzi, hogy gátlásos és nem meri vállalni a saját nőiségét, akkor keressen fel egy szexuálpszichológust.

        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2011. szeptember 07., 13:01; Megválaszolva: 2011. szeptember 08., 21:47

      • Kérdések és válaszok a témakörben: