• Mi történik velem?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Dr Nő / Úr ! Párommal már 11 éve vagyunk házasok én 33, Ő 35 éves.Ez eddig nem is probléma. A hatalmas probléma az, hogy a párom nagyon bújós, szeret a közelemben lenni, hozzám bújni, szeretgetni, a probléma pedig az, hogy én ezt nem viszonzom kellőképpen.Ő azt mondja, hogy ellököm magamtól, én ezt nem így mondanám, viszont biztosan van benne valami ha ezt mondja.A szexuális életünkre is rá nyomja a bélyegét ez a hozzá állásom sajnos.Azt sem mondhatom, hogy nem szeretem mert ez nem így van, vagy, hogy már nagyon régóta együtt vagyunk, vagy már öregek vagyunk vagyis csak vagyok. Már nagyon sokat gondolkodom ezen, hogyan lehetne ezen változtatni.Szinte egész nap ezen töröm a fejem.Van egy "kis" súlyfeleslegem lehet, hogy ez lehet a baj? mert zavar az biztos de most ezen dolgozom, hogy leadjam a fölös kilókat. Egyszerűen nem tudom, hogy mit tehetnék, hogy NORMÁLIS legyek mint bármelyik nő! Ez az állapot a páromnak is nagyon rossz, de talán nekem jobban! Én is szeretnék a páromnak örömet szerezni, hogy boldog legyen és természetesen én is szeretnék boldog teljes életet élni. Mit tehetnék? Mi lehet a megoldás? Esetleges segítségüket előre is köszönöm :-) További jó munkát kívánok !

        Kovács Piroska válasza a párkapcsolat témában

        Kedvesem, Azt felejtse el, hogy egy 33 éves nő és 35 éves párja öreg lenne! A felvázolt problémájuk az életkorukkal annyiban van összefüggésben, hogy első ránézésre valószínűsíthető az un. középkorúak válsága. Viszont ehhez mindkettőjüknél kellene, hogy megjelenjenek az erre vonatkoztatható tünetek. A párjánál azonban erre utaló jel, ha jól értem a levelét, nincs. Ezért inkább az Ön lelkiállapotát kellene alaposabban megvizsgálni. Azt tanácsolom, hogy első lépésben a honlapomon található szorongás és depressziós tesztekkel ellenőrizze pillanatnyi lelki státuszát, mert nagy valószínűséggel itt lesz teendő, amire javaslatot is talál az elért pontszám alapján... Üdvözlettel: Kovács Piroska


        Kovács Piroska
        Pszichológus

         Kovács Piroska
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2011. augusztus 22., 20:13; Megválaszolva: 2011. augusztus 28., 09:51

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Tartson velünk az emeletre
        A ginzeng és ginkgó hatása
      • Infografika és videó
      • Hirdetés