• Szexuális probléma

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Kedves szakerto parommal mar egy jo par eve egyutt vagyunk minden rendben is van kozottunk csak a szexualis eletunk nem tokeletes. Az a valos helyzet hogy barhogy is probalkozunk nem sikerul a bemenetel . Orvosnal nem voltam valahogy kényes dologról van szó és ráadásul szégyenlos is vagyok. Valójaban nem is az bant annyira hogy nem jo a szexualis eletunk hanem az hogy gyereket szeretnenk es bárhogy is probalkozunk nem sikerul a dolog. En gondoltam mar a mesterseges megtermekenyitesre vagy az orokbe fogadasra is, de nem tudom hogy mit tegyek.

        Dr. Csuth Ágnes válasza a szexuális élet témában

        Kedves Kérdező! Mindenképp el kell menni nőgyógyászhoz, mert egy fizikális vizsgálatra úgyis szükség van, akkor is meg fogják vizsgálni, ha esetleg lombikprogram jönne szóba, de egyelőre korai erről beszélni. A hüvely vizsgálata során kiderül, hogy szervi oka van-e annak, hogy nem sikerül a behatolás. Ha nincs, akkor szóba jön még a hüvelyizomzat fokozott tónusa, mely sokszor pszichés, érdemes ez esetben szexuálpszichológus segítségét is kérnie.


        Dr. Csuth Ágnes
        családorvos

        Dr. Csuth Ágnes
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2011. augusztus 11., 08:18; Megválaszolva: 2011. augusztus 11., 11:35

      • Kérdések és válaszok a témakörben: