• Szexuális problémák

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Szakértő! 21éves srác vagyok, a barátnőmmel kisebb-nagyobb megszakításokkal kb. 1éve vagyunk együtt. Az elmúlt 2hónapot külön töltöttük, most azonban újra együtt vagyunk. A szexuális életünk azonban nem volt és most sem tökéletes. Eleinte neki nem igazán működött a dolog, de ebből nem csináltam problémát sosem. Azonban egy idő után nekem jelentkeztek problémáim a szexben. Az egyik legfontosabb, hogy eleinte képtelen voltam az orgazmusra, bármilyen módon próbálta ezt véghezvinni. Legutóbb pedig az első 5perc után elmúlt a merevedésem, pedig én kezdeményeztem az egész együttlétet. Nagyon vágyom a dologra, azonban nem működött a dolog. Az igazsághoz hozzá tartozik, hogy évek óta rendszeres önkielégítést végzek, akkor is mikor barátnőm volt és nem működött vele az elején. Ilyenkor semmi gond nem volt az orgazmus elérésével, a pornográf tartalmú dolgoktól tökéletesen felizgulok. Tartok tőle, hogy ez lehet a probléma egyik alapja. Emellett az is hozzátartozik, hogy mostanában érzelmi területen sem vagyunk még teljesen egymásra hangolódva. Viszont úgy gondolom a korombeli srácok többsége bármikor képes a szexre. Érdeklődnék, hogy vajon mi lehet leginkább a probléma, s van-e rá megoldás? A választ előre is nagyon szépen köszönöm!

        Dr. Csuth Ágnes válasza a szexuálpszichológia témában

        Kedves Kérdező! Szinte teljesen biztos, hogy a probléma oka nem szervi, hanem lelki. A kapcsolat lelki alapjai sem teljesen biztosak a leírás alapján, valószínűleg ez okozza a gondot, másrészt a pornográfia és a valós élet teljesen különböző dolgok. Meg kellene próbálni az érzelmi dolgokra helyezni a hangsúlyt, és mellőzni a pornót. Próbáljanak meg beszélni a kapcsolatukról, egymás igényeiről, vágyairól. Ha ezek nem segítenek, keressen fel szexuálpszichológust!


        Dr. Csuth Ágnes
        családorvos

        Dr. Csuth Ágnes
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2011. augusztus 06., 15:15; Megválaszolva: 2011. augusztus 08., 10:37

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Tartson velünk az emeletre
        Olajozott fültisztítás
        A ginzeng és ginkgó hatása
      • Infografika és videó
      • Hirdetés