• Lelki probléma?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        42 éves elvált nő vagyok. Van egy 47 éves párom.Két éve ismerjük egymást,az elején minden rendben volt köztünk,naponta többször is szeretkeztünk,kb.8 hónap múlva hozzám költözött,és kb.1 éve már alig akar velem szeretkezni.Minden vágy kihalt belőle irántam,nem csak szeretkezni nem akar,de meg sem ölel,meg sem puszil önszántából,csak,akkor ,ha azt kiharcolom nála. Egyébként emberileg nagyon kedves,előzékeny,figyelmes,udvarias,szépen beszél velem,nem türelmetlen velem,sosem veszekedünk,szépen eléldegélünk egymás mellett.De, tudni kell,hogy Ő teljesen lecsúszott anyagilag,nincs lakása,nincs autója,igazából nincs hol laknia.Csak egzisztenciája van,mert mindenki úgy ismeri a városban,hogy befolyásos jómódú ,megbízható rendes ember.Ő azt mondja,hogy szeret engem és kíván engem,és hogy velem tervezi a jövőjét,de most nem tudja azt az életet nyújtani nekem amit Ő szeretne és ez Őt nagyon fusztrálja ,ezért nem tud rám figyelni és szeretkezni velem.Szervi problémát,potencia zavart nem érzek nála,ha közeledek hozzá érzem,hogy alkalmas lenne a szeretkezésre, de mégis eltereli a dolgot és finoman leráz. Nem tudom,hogy szeret-e még és tényleg csak az zavarja,hogy nem tudja nyújtani a nekem igért életszínvonalat,amit én nem várok Tőle,vagy már kiábrándult belőlem,csak kihasznál,mert éppen nincs hol laknia? Válaszát,előre is köszönöm!

        Dr. Veress Dóra válasza a együttélés témában

        Kedves Asszonyom! Ez egy nagyon nehéz kérdés, valószínűleg csak a párja tudna erre pontosan valaszolni. Elképzelhető, hogy az élettársát nagyon zavarja, hogy Ön tartja el, de ettől még közeledhetne Önhöz, különösen, ha egyébként egy -egy ritka ölelésnél benne is feltámad a vágy. Érdemes lenne leülniük és tisztázniuk a dolgokat, mondja el neki, hogy Ön többre vágyik, és nem az anyagi javakra, hanem az ö jelenlétére van szüksége. Amennyiben potenciaprobléma áll a jelenség hátterében, akkor keressenek fel egy urológust, ma már ezek a panaszok is orvosolhatóak. Ha ennek ellenére sem változik semmi a kapcsolatukban, akkor fontolja meg, hogy megéri-e Önnek, hogy egy kedves emberrel éli a mindennapjait, vagy inkább mást szeretne? Ha meghozta a döntést, akkor cselekedjen a saját igényeinek és elvárásainak megfelelően.

        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2011. június 25., 16:44; Megválaszolva: 2011. június 28., 00:15

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
      • Infografika és videó
      • Hirdetés