• Orgazmus

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktornő! Nagyon köszönöm, hogy ilyen gyorsan válaszolt! Klitorális orgazmusom akkor van, ha magamat kényeztetem, a párom nem nagyon izgat ott. Vele sajnos semmilyen eredetű orgazmusom sincs. Nem tudok semmilyen betegségemről, gyógyszert csak menstruációs görcsre szedek havonta 1 tablettát, ha nagyon görcsölök. Mivel sajnos nincs elég tapasztalatom, abban sem vagyok biztos, hogy amikor magamat kényeztetem, akkor az orgazmusom nevezhető e hüvelyinek. Van olyan alkalom, amikor összehúzódik ütemesen a hüvelyem utána.

        Dr. Csuth Ágnes válasza a orgazmus témában

        Kedves Hölgyem! Ha önkielégítéssel van orgazmusa, csak partnerrel nincs, akkor nem valószínű szervi ok. Ha klitorális orgazmusa van, érdemes lenne a szexben a csikló izgatását is kipróbálni, erről partnerével kellene elbeszélgetni, mondja el, hogy önnek ez okoz gyönyört. Sok nő csak klitorális orgazmust tud elérni, hüvelyit nem, ez nem jelenti azt, hogy gond van, és azt sem, hogy a hüvelyi orgazmus többre értékelendő a klitorálissal szemben, csak valamiért ez a tévhit terjedt el. A szex nem verseny, nem csak a kielégülés kell, hogy legyen a cél, hanem az együttlét öröme. Úgy gondolom, első lépés lenne a klitorális orgazmus átélése a partnerrel, előbb vagy utóbb megtapasztalja a hüvelyit is.


        Dr. Csuth Ágnes
        családorvos

        Dr. Csuth Ágnes
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2011. június 13., 19:39; Megválaszolva: 2011. június 15., 20:04

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Tartson velünk az emeletre
        Olajozott fültisztítás
        A ginzeng és ginkgó hatása
      • Infografika és videó
      • Hirdetés